torsdag 6 februari 2014

GARDINER

När jag sydde och satte upp gardinerna förra gången, var de rätt lagom längd. Efter en tid blev de längre och gardinerna hängde i backen. Det tycker inte jag är snyggt.
Så nu sprättade jag alla gardiner, sydde upp lite mer, strök och hängde upp.


Ja, jag vet, jag ska fixa fönsterlampor. Jag vet bara inte vad jag vill ha. Har surfat runt nu i kväll och letat men hittade inget av intresse. Har ni något förslag, kära ni? Vad ska jag ha för typ av lampor i fönstret?


Samuel förlängde gardinstången (rundstav) med ca 25 cm. Jag tycker att det är snyggt när det sticker ut lite :)


Lampan......den är nog dags att byta ut. Jag har hittat sååååååå snygga lampor på glasverandan.se, ska kolla med min älskade man när han kommer hem i morgon, om det går bra att köpa dem. Hihi!

Jobbade vanlig dag. Skönt! Hämtade E och hennes kompis Felix. De lekte så bra här hemma. Åkte pulka i stentrapporna där ute i trädgården.

F lagade så fantastisk god soppa som jag hörde recept på, på radion för ett tag sen. Jag lyssnar alltid på P4 Dalarna på jobbet. Här är receptet. Det är en rotfruktssoppa med korv. F hade i chorizokorv. Mycket gott!

Har börjat läsa Kulla-Gulla för tjejerna. Hahaha..... Det var mina favvoböcker när jag var liten. Jag läste alla tolv böckerna i serien, fem gånger. Båda tjejerna kan ju läsa själva men det är lite mysigt att läsa tillsammans. Det blir lite nostalgi för mej också :)

Nu så.......
förresten, jag tänkte att jag skulle tala om det också att jag körde halvfasta i dag. Kanske är det så att om man talar om det så blir det lättare att hålla fast vid det. Är det så? 
Ja, så nu vet ni! :)

Nu så... ska jag lägga mej.

Helene





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar