måndag 17 februari 2014

KYLSKÅPSRENSNING

Har du grönsaker som behöver tas om hand innan de måste slängas? Då är det kanon att göra gräddstuvade grönsaker. Supergott!
Skär grönsakerna i små bitar o stek dem i mycket :) smör.
När de har mjuknat, häll på grädde o krydda med det du tycker är gott.
Jag hade i morötter, stjälkselleri, vitkål, paprika, gul lök o vitlök.
Till det åt jag revbensspjäll o tomater.

Detta är ett bra sätt att spara pengar och att inte slänga mat i onödan.


Lilla tjejen fick vara med mej på jobbet en stund idag. 
F ska snart köra upp så han övningskörde på eftermiddagen. Jag passade på att göra lite ärenden så han fick köra en del. Köpte lite grejer på Ta till Vara bl.a.
Nu har jag kollat på förra veckans Bygglov o stickat på Samuels tröja.

Det är avkoppling det!

Helene


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar